Karlsberger Pub


kb-intro

Ta turen innom Karlsberger Pub når du er i Longyearbyen. Karlsberger Pub (KB på folkemunne) er en liten men svært innholdsrik pub som ligger plassert midt i sentrum av Longyearbyen. I en uhøytidelig kåring er Karlsberger pub kåret til den 6. kuleste baren i hele verden. Dette er vi veldig stolte av og en slik gjev status kan spores tilbake til en genuin atmosfære og et fantastisk utvalg av edle dråper.

flasker_storVi har et av Europas beste utvalg av whisky og cognac. Med over 1000 forskjellige ulike sorter av disse edle dråper, skulle det være noe å finne for enhver smak. Vi har for eksempel en unik samling Armagnac som strekker seg fra 1908 til 1989. Hvorfor ikke drikke en Armagnac som er like gammel som deg selv? Eller kanskje fra det året din bestefar ble født?

Vi må også nevne vår cognac fra 1802, én av bare to i hele verden. Denne er til salgs, men kun i hel flaske.

Longyearbyen har vært et gruvesamfunn i over 100 år, og for å hedre gruvearbeiderne og næringen som har vært bærebjelken for bosetting på Svalbard, har Karlsberger Pub et gjennomført gruvetema. På veggene henger portretter av hardbarkede gruvearbeidere fra Gruve 7 utenfor Longyearbyen.

13_lowres
12_lowres
11_lowres
10_lowres
9_lowres
8_lowres
7_lowres
6_lowres
5_lowres
4_lowres
3_lowres
2_lowres
1_lowres

På Karlsberger Pub er det alltid stor stemning. Vi er et populært møtested for såvel lokale som turister.
Vi selger også en del klær med logoen vår på. Disse kan du kjøpe i puben eller bestille via postoppkrav.

 Besøk og «like» Facebook-siden vår.